FRISSE MOED BIJEENKOMST 2023  6 oktober 2023

Het Reizigersoverleg Hoeksche Waard Goeree Overflakkee nodigt u uit voor een Frisse Moed Bijeenkomst op 6 oktober 2023. Een prachtige gelegenheid om kennis te maken met het OV in de Hoeksche Waard. Uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken.
Vanaf 10.15 uur wordt u verwacht op P+R / busstation Heinenoord. Het programma is uiterlijk 15.15 uur afgelopen waarna u naar busstation Heinenoord wordt gebracht met aansluiting op het OV.

Aanpassing: Op deze dag maakt een groep Statenleden een tour langs het OV in HWGO en DMG. Zij starten ook in Heinenoord. Een deel van het programma is gezamenlijk. Er is volop gelegenheid om hen te ontmoeten. Helaas zal de gedeputeerde Zevenbergen niet aanwezig zijn wegens een buitenlandse reis.

Voor een lunch wordt gezorgd en met uw dieetwensen kan rekening gehouden worden.

PROGRAMMA

10.15 uur: Verzamelen op P+R Heinenoord (aansluiting op regulier OV) Iedereen ook de Statenleden, stapt in een waterstofbus van Connexxion en rijdt langs het waterstoftankstation. Connexxion vertelt in de bus over de waterstofbussen.

10.45 uur: Vertrek met de waterstofbus naar Streona/Dorpshuis, Stockholmplein 4 te Strijen (3291 TP).

11.00 uur: Koffie met iets lekkers.

11.15 uur: Korte introductie reizigersinbreng in het OV / ROCOV voor de Statenleden.

11.30 uur: Presentatie door de provincie Zuid-Holland en Connexxion over de afsluiting van de oeververbindingen (Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel).

12.00 uur: Vertrek Statenleden naar Dordrecht.
12.30 uur: lunch met mogelijkheid tot netwerken.
14.00 uur: 
Mystery guest met zijn visie op OV. (wijzingen voorbehouden).
15.15 uur: 
Retour naar P+R Heinenoord met de waterstofbus. 15.45 uur: Aansluiting op reguliere dienstregeling

OPGAVE

Wilt u uw opgave, inclusief specifieke wensen voor de lunch, uiterlijk woensdag 27 september doorgeven aan Willemjan van de Wetering. (willemjan@tridee.eu of 06 – 51 06 55 45)

Wij hopen jullie op 6 oktober 2023 te kunnen begroeten!

Met vriendelijke groet,
Namens het organiserend ROCOV: Reizigersoverleg Hoeksche Waard / Goeree Overflakkee

G. Janssen Voorzitter